Over Csupport

Jouw Business = Onze Business

Met een praktische en persoonlijke aanpak helpen wij je met de groei van jouw business. Het doel is altijd het genereren van meer opdrachten. Wij helpen ondernemers die actief zijn op het gebied van zakelijke dienstverlening. Wij begeleiden je naar een beter verkoopresultaat vanaf de koude start tot aan de onderhandeling.

Om de verkoopresultaten te verbeteren, is het nodig om de volledige commerciële potentie in je bedrijf te benutten. Enkel het zien van kansen brengt je niet dichter bij je doel. Tijd om in actie te komen. Wij hebben ruim veertig jaar verkoopervaring en zetten de kansen die we samen zien om in een concreet salesplan. We handelen altijd alsof jouw bedrijf ons bedrijf is. Onze klanten zullen dit graag bevestigen.

Onze business: No-nonsense

Wij hanteren een no-nonsense aanpak. Wanneer wij een opdracht aannemen zetten wij ons volledig in, maar dit kunnen wij niet zonder jouw medewerking. Als je bereid bent om te investeren, zullen wij met bevlogenheid onze expertise inzetten voor jouw business. Wij vinden persoonlijk contact met jou en je collega’s belangrijk om te komen tot een flinke verbetering in je verkoopresultaat.

Onze business: commerciële potentie benutten

Wij halen, samen met jou, de volledige commerciële potentie uit jouw business! Wij analyseren de commerciële werkprocessen en stellen veranderingen in het verkoopproces voor wanneer dat nodig is. Motiveren en coachen van medewerkers is een belangrijk onderdeel van succes. Wij verzorgen trainingen en een coachingstraject wanneer jij dit wenst.

Onze business: Hulp bij uitvoering

Wij gaan nog een stapje verder. Wij laten niet los na het maken van het salesplan. Wij tonen aan dat het plan resultaat oplevert. Als je dat wenst, helpen wij met de uitvoering van het salesplan. Denk hierbij aan het doen van (koude) acquisitie, accountmanagement of relatiebeheer. Wij zijn er gewoon goed in!

Direct een afspraak maken

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de Privacy Policy

  Lees de Privacy Policy

  We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
  Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

  [X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacystatement