Acquisitie

Als je jouw verkoopstrategie hebt uitgewerkt in een salesplan helpen wij bij de uitvoering van van je salesplan. Acquisitie is meer dan koud bellen naar potentiële nieuwe klanten.

Relatiebeheer

Acquisitie gaat niet altijd om nieuwe klanten. In bijna alle gevallen ligt het veel meer voor de hand uw acties te richten op bestaande relaties en het uitbouwen daarvan. Het is dan ook verstandig het totale verkoopproces te bekijken. Koester je klant en bouw de relatie verder uit.

Focus op acquisitie

Pas als je weet waar de kansen en bedreigingen liggen kunje je verkopers met een gericht plan op pad sturen. Heb je hulp nodig bij het vinden van deze focus? Boek dan een sparringssessie verkoopstrategie. Met een duidelijke focus haal je meer resultaat uit jouw commerciële activiteiten.

Verkoopproces

Na het bepalen van de richting en na benadering van bestaande relaties is het tijd voor koude acquisitie. De bekende vijf stappen in dit proces zijn:

  1. Voorbereiding
  2. Gesprek
  3. Vervolgacties nakomen
  4. Offerte uitbrengen
  5. Opdracht binnen halen

Wil je meer training in verkooptechnieken? Csupport traint en coacht op maat.

Csupport belt!

Wil je jouw beurscontacten opvolgen, een mailing nabellen of een adressenbestand in kaart brengen? Kom je tijd of mankracht te kort om te bellen? Met overtuiging en door het stellen van open vragen brengen wij jouw markt in kaart en maken wij kwalitatieve afspraken. Jij regelt het met één telefoontje naar Csupport.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij één of meer van deze stappen neem dan contact met ons op.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacystatement