Verkooptechnieken trainen/coachen

Verkooptechnieken zijn aan te leren. Vind je of je medewerker het lastig om bij je doelgroep aan tafel te komen? Krijg je het niet voor elkaar om de juiste mensen te spreken en lijkt het of je prospect verstoppertje speelt? Vind je het moeilijk om koud te gaan bellen? Ben je in staat om de deal te sluiten? Verkooptechnieken kan je leren.
Csupport helpt je met het trainen van verkooptechnieken.

Trainen verkooptechnieken

Je wil de verkooptechnieken van de verkopers aanscherpen zodat je omzet vergroot. Wij stellen een training samen aan de hand van uw verkoopstrategie zodat je direct resultaat haalt. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken.

Onderwerpen kunnen zijn:

  • Telefonische gesprekstechnieken
  • Klantvriendelijkheid en klantgerichtheid
  • Effectieve bezoeken voor buitendienstmedewerkers
  • Coaching en training on-the-job (binnen- en buitendienst)

Coachen verkooptechnieken

Csupport coacht verkopers een op een om zijn of haar commerciƫle vaardigheden aan te scherpen. De coachsessies zijn gericht op verkooptechnieken in combinatie met de eigenschappen van de verkoper. De coaching is geheel op maat, samen bespreken we welke technieken extra aandacht nodig hebben.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacystatement